top of page

Hi! Mijn naam is Ophélia en ik vind het heel leuk dat je mijn website bezoekt! Ik hoop dat je hierna een goed beeld hebt van mijn werk.

Ik ben 31 jaar, en ik woon samen met mijn partner en onze twee kinderen (waar ik uiteraard super trots op ben!). Rara van wie ik de meeste foto's heb ;). Als ik mezelf in maximaal 3 woorden zou omschrijven, dan zijn dat enthousiast, liefdevol en gezellig.

 

Ik geniet ontzettend van de zon, vooral de zonsondergang blijft voor mij elke keer weer magisch. Verder heb ik naast een passie voor fotografie ook een passie voor dansen en maak je mij heel erg blij met een bord lekker eten en van die kleine, schattige en perfect zoete taartjes. En macarons. Macarons zijn altijd een goed idee. 


Fotografie heeft mij altijd al geboeid, al sinds kinds af aan zag ik de waarde in van foto's en had ik oog voor het vastleggen van dierbare momenten. Dat ik inmiddels sinds 2016 al zoveel mooie en kostbare momenten heb mogen vastleggen van andere mensen, is als een droom die uitkomt. Ik blijf daarom ook zo dankbaar voor elke fotoshoot die ik mag doen. Het zal bij mij dan ook nooit zomaar een fotoshoot zijn. 

Als jij van persoonlijke, intieme en pure foto's houdt, dan ben ik zeker de fotografe om deze te maken!

Lees hieronder meer over mijn workflow.

OVER MIJ

CheriseJeane

WORK FLOW

Energie is voor mij erg belangrijk. Een fijne energie zorgt voor een fijne sfeer en ontspanning.
Ik ga mee met jullie flow zodat de fotoshoot echt iets van jullie eigen wordt.


Ik leg jullie zo puur en persoonlijk mogelijk vast met mijn camera. Daarom geef ik tijdens de fotoshoot een aantal aanwijzingen waar jullie zelf invulling aan geven. Dit gebeurt allemaal op een natuurlijke wijze waar je niet over hoeft na te denken. Je mag er gewoon zijn en vooral genieten van het moment. Op deze manier kan ik de speciale en intieme momenten die ontstaan, vastleggen precies zoals ze zijn.
En dan kan jij dus vooral heerlijk jezelf zijn. Een lach, de stilte, het genieten, de warmte en geborgenheid. 

Elk moment telt en met mijn camera leg ik dan ook zoveel mogelijk momenten vast.

 

Zodat wanneer je naar de beelden terug kijkt, je weer helemaal wordt meegenomen naar het fijne gevoel en de mooie herinnering van toen. 


Met mijn werk zie ik mijzelf als de ideale fotografe voor hen die graag spontane, pure, oprechte en intieme momenten vastgelegd wilt hebben, met wat mooi geposeerde (en toch heel persoonlijke) foto's tussendoor.

"Ophélia zorgt ervoor dat je ontspannen voor de camera staat en creëert intieme momenten waardoor we ontroerd waren bij het kijken van de foto's. Onwijs bedankt!"

- Laure & Ruben

DSC_4357 2.JPG

"Door ervoor te zorgen dat je volledig jezelf kan zijn zorgt ze voor de mooiste, puurste en warmste foto’s. Iets waar je voor altijd wat aan hebt." - Tessa

Gepubliceerd in

linda-logo.png

Proud Partner of We Are Pregnant!

YAY! In maart 2023 stond ik samen met vele andere toffe deelnemers in het prachtige Werkspoorkathedraal in Utrecht op de allerleukste babybeurs van Nederland, het We Are Pregnant Event! 

Het was een feest om aan dit event te mogen deelnemen en ik ben dankbaar voor de vele leuke mensen die ik daar heb ontmoet en gesproken en alle opdrachten die daaruit zijn voortgekomen

bottom of page