top of page

INFO/TARIEVEN

Informatie

Voorbereiding

Voor elke boeking geldt een aanbetaling van 25% om deze definitief te maken en jouw plek te reserveren in mijn agenda. Daarna bereiden we de fotoshoot verder voor. We stemmen de locatie en tijdstip af en bespreken de styling. Denk hierbij aan wat je graag wilt dragen en of je nog eventuele attributen mee wilt nemen. Alles gaat in overleg, er is heel veel mogelijk en ik denk graag met je mee om er een fotoshoot van te maken dat helemaal bij jou past. 

Tijd

Fotoshoots duren gemiddeld 1 tot 1,5 uur (My Mom Life fotoshoot 2 tot 2,5 uur). Tijdens een fotoshoot neem ik de tijd voor jullie en ik hou dan niet de tijd in de gaten. Ik ga mee met jullie flow en voel haarfijn aan wanneer de fotoshoot afgerond kan worden. Duurt de fotoshoot wat korter of langer dan die 1 tot 1,5 uur? Dan hoef je je daar geen zorgen over te maken. Ik zorg ervoor dat er genoeg beeldmateriaal is waar jij straks uit kan kiezen. 

Bewerking en oplevering

De foto's worden grotendeels in kleur geleverd, afwisselend met enkele zwart/wit foto's. Ze worden allemaal zorgvuldig bewerkt conform mijn stijl en werkwijze. Uit een preselectie kan je zelf jullie favoriete foto's kiezen in een persoonlijke, digitale galerij. 

Extra foto's bestellen is na de fotoshoot zeker mogelijk. De prijs hiervoor bedraagt €7,- per extra foto.

Na de fotoshoot heb ik ongeveer 3 weken nodig voor de bewerking. Voor de minisessies heb ik ongeveer 2 weken nodig. Ik houd je op de hoogte zodra ik klaar ben en je kan mij tussendoor altijd een berichtje sturen als er vragen zijn. 

Reiskosten

Buiten een straal van 10 km vanaf Ede reken ik €0,21 p/km aan reiskosten. De eerste 10 kilometer (voor zowel de heenreis als de terugreis) neem ik voor mijn rekening.

Algemene Voorwaarden

Voor elke boeking zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

CheriseJeane
CheriseJeane

Tarieven

For a lifetime

Een fotoshoot is een investering die jij je leven lang meeneemt en jouw (eventuele) kinderen later ook.

Hieronder vind je alle informatie over de tarieven. Voor elke boeking geldt een aanbetaling van 25%. Nadat de aanbetaling is voldaan, is de boeking definitief en is jouw plek gereserveerd in mijn agenda.

De prijs voor een fotoshoot is €249,- op basis van maximaal 5 personen. Voor elke extra persoon bereken ik €20,-. Deze prijs geldt voor de volgende typen fotoshoots:

- Love Stories (geen bruidsfotografie)

- Zwangerschap (op basis van 2 personen)

- New Born

- Moederliefde

- My Mom Life

- Tribe

- Self Love

Je ontvangt 25 digitale beelden. Het is altijd mogelijk om na de fotoshoot extra beelden bij te bestellen voor €7,- per extra foto. 

Zwangerschap + gezin

Boek je een zwangerschapsshoot samen met jouw gezin waarin je al 1 of meerdere kinderen hebt? Dan is de prijs €299,- op basis van maximaal 5 personen. Voor elke extra persoon bereken ik €20,-.

Je ontvangt 30 digitale beelden. Het is altijd mogelijk om na de fotoshoot extra beelden bij te bestellen. 

Combinatiekorting Zwangerschap + New Born

Boek je een New Born fotoshoot wanneer je ook een zwangerschapsshoot bij mij hebt geboekt?

Dan ontvang je 10% korting op de New Born fotoshoot en 7 foto's van de kinderkamer erbij!

Familiefotografie

Je kan mij zeker boeken voor een familieshoot, ik fotografeer alleen niet meer dan 2 gezinnen tegelijkertijd. Een prijs voor een familieshoot is €349,-. Je ontvangt 35 digitale beelden. Het is altijd mogelijk om na de fotoshoot extra beelden bij te bestellen. 

Bruidsfotografie

Ik fotografeer geen volledige bruiloften, maar je kan mij zeker boeken voor een fotoshoot voor/na of tijdens jullie grote dag. Hiervoor geldt het tarief van een Love Story (€249,-)

Branding

Voor ondernemers bied ik twee pakketten aan; Starters Package en de All Out Package. Meer informatie hierover lees je op deze pagina

Mini Session

De prijs voor een Mini Session is €130,- op basis van 2 personen. Voor elke extra persoon bereken ik €15,-. Je ontvangt 7 digitale beelden.

bottom of page