top of page

LIEVE WOORDEN

Ophélia zorgt ervoor dat je volledig jezelf kunt zijn. Ik heb wel eens vaker een shoot gehad, maar vond de foto's naderhand altijd tegenvallen. Het ziet er toch 'gemaakt' uit. De foto's die ik van Ophélia kreeg, hebben mijn ogen doen wateren. De foto's zijn puur, echt, warm en liefdevol. Je wordt op de foto gezet precies zoals je bent of zoals jullie zijn. Hele waardevolle foto's en een hele relaxte en leuke shoot. Een aanrader voor iedereen!

Wij zijn ontzettend blij met de mooie foto's die we hebben ontvangen van CheriseJeane! De loveshoot was erg leuk om te doen, voornamelijk omdat deze topfotograaf ons erg op ons gemak stelde. We hebben veel gelachen en mooie, intieme momenten gehad en deze heeft zij prachtig op beeld gekregen. Ophélia, keep up the good work!

CheriseJeane
CheriseJeane
CheriseJeane

Lieve Ophélia, 

Na maanden zoeken, verschillende fotografen hun werk bekeken te hebben, kwam ik elke keer terug op jouw Instagram/website. 

Jouw liefde voor het fotograferen en ook de mooie locaties spraken mij enorm aan. Het is voor mij als persoon heel belangrijk een feeling te hebben alvorens ik een shoot boek.

 

De shoot was super leuk, je nam al het geduld voor ons levendige gezin, de foto's spraken ook boekdelen. Precies zoals ik het in mijn hoofd had, ik denk zelfs wel mooier. 

 

Ik wil je super bedanken voor onze zwangerschap/gezinsshoot, ik wens je heel een geluk en liefde voor het fotograferen toe.  

De dag was erg leuk, we werden op ons gemak gesteld en hebben veel gelachen. Zojuist hebben we de foto's ontvangen en deze zijn prachtig. Een hele bijzondere herinnering. Wij zouden CheriseJeane zeker aanbevelen om de liefde te laten vastleggen! 

Stop scrolling! You found her!

Als er een fotografe is die de kleine momenten die je deelt met je liefste zo mooi en puur kan vastleggen, is het Ophélia wel.

 

Lieve O, super bedankt! You got a talent!

Deze foto zegt meer dan genoeg! Ophélia laat je zo op je gemak voelen en she just go with YOUR flow dat zelfs mijn (drukke) husky er op elke foto prachtig opstond. 

Ophélia is echt een professional wanneer ze start met de shoot. Tijdens het fotograferen vraagt ze niet alleen hoe het met je gaat, en of jij je op je gemak voelt, maar begeleid/stuurt ze je ook zodat je als onervaren 'model' weet wat je moet doen met bijvoorbeeld je hoofd, armen, benen en blik. Ze kijkt niet alleen naar het model, maar ook de hele sfeer en gebied rondom zodat echt elke foto een eigen karakter toont. 

Kortom; een fotoshoot met Ophélia is echt een aanrader!!!

CheriseJeane
CheriseJeane
CheriseJeane
CheriseJeane

Zeker een aanrader om haar als fotografe te kiezen. Ze werkt relaxed en alles gaat dan eigenlijk vanzelf. Ze maakt prachtige foto's die voor zich spreken... Ik heb een heel fijne shoot gehad met mijn kleine en vond het een mooie ervaring.

De foto's zijn ontzettend mooi geworden. 

bottom of page