top of page
CheriseJeane

Hi! Mijn naam is Ophélia en ik vind het heel leuk dat je mijn website bezoekt! Ik hoop dat je hierna een goed beeld hebt van mijn werk.

Als ik mezelf in maximaal 3 woorden zou omschrijven, dan zijn dat enthousiast, liefdevol en gezellig. Ik ben een super trotse moeder van onze twee zonen, je kan wel raden van wie ik de meeste foto's heb ;). Mijn hart gaat uit naar familie, dansen, eten en uiteraard fotografie!


In mijn vrije tijd dans ik veel in de woonkamer, geniet ik van de gezelligheid thuis, ga ik (uit)eten met vriendinnen, of ga ik de hort op met mijn partner. 

Als jij van persoonlijke, intieme en pure foto's houdt, dan ben ik de fotografe om deze te maken!

Lees hieronder meer over mijn workflow.

GET TO KNOW ME

WORK FLOW

Energie is voor mij erg belangrijk. Een fijne energie zorgt voor een fijne sfeer en ontspanning.
Ik ga mee met jullie flow zodat de fotoshoot echt iets van jullie eigen wordt.


Ik leg jullie zo puur en persoonlijk mogelijk vast met mijn camera. Daarom geef ik tijdens de fotoshoot een aantal aanwijzingen, maar dat zal niet continu in detail zijn. Op deze manier kan ik de speciale en intieme momenten die ontstaan, vastleggen precies zoals ze zijn.
En dan kan jij dus vooral heerlijk jezelf zijn. Een lach, de stilte, het genieten, de warmte en geborgenheid. 

Elk moment telt en met mijn camera leg ik dan ook zoveel mogelijk momenten vast.

 

Zodat wanneer je naar de beelden terug kijkt, je weer helemaal wordt meegenomen naar het fijne gevoel en de mooie herinnering van toen. 


Met mijn werk zie ik mijzelf als de ideale fotografe voor hen die graag spontane, pure, oprechte en intieme momenten vastgelegd wilt hebben, met wat mooi geposeerde (en toch heel persoonlijke) foto's tussendoor.

DSC_4357 2.JPG
bottom of page