top of page

Wees van harte welkom in mijn studio gevestigd in Ede! Met prachtig daglicht van buiten ontstaat er een fijne en lichte sfeer in de studio.

In een prachtige en rustige setting leg ik jou/jullie op je allermooist vast.

 

De setting bestaat uit een hoek met gedrapeerde doeken waar natuurlijk daglicht zorgt voor een fijne en rustige sfeer. Er is ruimte voor maximaal 4 personen en het is perfect voor een ruim aanbod aan diverse typen fotoshoots:

- Branding Shoot

- Self Love

- Zwangerschap

- New Born

- Mommy & Me

- My kid(s)

- Milestones (zoals kunnen zitten of staan, of de eerste verjaardag)

- Skin to Skin (moeder en kind 0-6 maanden)

- Loveshoot

Goed om te weten: de studio is overdag op dinsdag en donderdag geopend, en zeer beperkt in het weekend beschikbaar.

Er zijn twee trappen omhoog om de studio te bereiken.

De studio is te boeken voor een Mini Session of een Full Session.
 

Lees hieronder meer.

DAGLICHT STUDIO

Mini Session

Een Mini Session duurt 30 minuten en kan geboekt worden voor een van bovenstaande type fotoshoots. Je kan 1 outfit dragen en alle jurken uit mijn Client Closet zijn beschikbaar. In een halfuur tijd maak ik zoveel mogelijk foto's zodat jij straks een mooie selectie hebt om jouw favoriete foto's uit te kiezen. Bij een Mini Session ontvang je 7 digitale beelden die uiteraard zorgvuldig zijn bewerkt conform mijn stijl. Extra foto's bijbestellen is zeker mogelijk!

 

De investering voor een Mini Session in de studio is €130,- op basis van 2 personen. Voor elke persoon extra bereken ik €15,-.

Lees hieronder nog even alles op een rij:

- 30 minuten fotoshoot

- 7 digitale foto’s in hoge resolutie zorgvuldig bewerkt conform mijn stijl (foto’s in kleur, enkele zwart/wit foto’s). Extra foto's bijbestellen is mogelijk.

- Zelf je favorieten foto’s selecteren uit een preselectie

- Client Closet met prachtige en fijne jurken die je kan lenen

 -Style- en kledingadvies

- 1 outfit​

CheriseJeane

For a lifetime

Investering

Full Session

Let's go all out! Bij een Full Session halen we zoveel mogelijk uit jouw fotoshoot. De fotoshoot duurt ongeveer 1,5 uur waarin we op een ontspannen en gezellige wijze prachtige beelden maken. Het zal net als bij elke andere fotoshoot een fijne en heel leuke ervaring zijn waarin ik de tijd voor jou/jullie neem om de mooiste momenten vast te leggen. Ik maak veel verschillende foto's waaruit jij straks jouw 25 favorieten kan kiezen. Extra foto's bijbestellen is zeker mogelijk!

 

Er is tijd en ruimte is tussendoor van kleding te wisselen. Je kan in totaal maximaal 3 outfits dragen. Dit geldt voor volwassenen, voor kinderen is er tijd en ruimte voor 1 kledingwissel tussendoor. De reden hiervoor is dat zij vaak een kortere spanningsboog hebben en het anders teveel voor hen kan zijn. Het moet natuurlijk ook voor de kids leuk blijven! Voor een Full Session geldt ook dat alle jurken uit mijn Client Closet beschikbaar zijn.

 

De investering is €249,- op basis van maximaal 4 personen. Hieronder kan je alles nog even op een rij lezen.

- 1,5 uur fotoshoot

- 25 digitale foto’s in hoge resolutie zorgvuldig bewerkt conform mijn stijl (foto’s in kleur, enkele zwart/wit foto’s). Extra foto's bijbestellen is mogelijk.

- Zelf je favorieten foto’s selecteren uit een preselectie

- Client Closet met prachtige en fijne jurken die je kan lenen

 -Style- en kledingadvies

- 3 outfit​s

bottom of page